ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ

Σημαντικό ρόλλο στην καλή απόδοση και την μεγάλη διάρκεια ζωής των κουφωμάτων έχει η τοποθέτηση τους.Ακόμα και το καλύτερο κούφωμα της αγοράς να έχετε επιλέξει ,εφόσον δεν τοποθετηθεί σωστά και με τα κατάλληλα υλικά , υπάρχει περίπτωση να μην λειτουργεί σωστά και ακόμα χειρότερα να έχετε προβλήματα με αέρα,θόρυβο,σκόνη,απώλεια θέρμανσης και εισροή υδάτων.
Στην εταιρία μας οι προδιαγραφές των υλικών και της τοποθέτησης δεν διαπραγματεύονται........

ΣΤΕΡΕΩΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΩΣΗ ΚΑΣΑΣ-ΤΟΙΧΟΠΟΙΙΑΣ
ARAPURAN SPEED
Αφρός πολυουρεθάνης ελεγχόμενης διόγκωσης με συμπαγής κυψέλες.Δέν διαδίδει την κάυση.Κλάση Β2-Din4102.Ηχομονωτικός κατα 57Db IFT.. Χρησιμοποιείται μεταξύ κουφωματος τοιχοποιίας


ΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΣΑΣ-ΤΟΙΧΟΠΟΙΙΑΣ
ARACRYL 150
Μοναδικός στην Ευρώπη κατά DIN- 11600 για εξωτερική χρήση αρμόστοκος με 20% ελαστικότητα. Χρησιμοποιείται μεταξύ κουφώματος τοιχοποιίας (μετα το ARAPURAN SPEED) και μεταξύ κάσας- μαρμάρου εσωτερικά.


ΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ-ΡΟΛΛΩΝ
ΣΙΛΙΚΟΝΕΣ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΣ DURASIL 811 Σιλικόνη αντιμουχλική κατά ISO 11600-F-25LM για σφράγιση αρμών.Αντιμυκητιακή. Χρησιμοποιείται μεταξύ κουφωματος και οδηγών ρολλών και γενικά όπου υπάρχει αρμός ίδιων υλικών.Ίδιο ή παρεμφερές χρώμα με τα κουφώματα.


ΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΣΑΣ-ΜΑΡΜΑΡΩΝ
ΑΡΜΟΚΟΛΛΑ DURAPAN 40FC
Μαστίχη πολυουρεθανικής βάσης, ενός συστατικού για συγκόλληση και σφράγιση αρμών μεταξύ κουφωμάτων. Χρησιμοποιείται μεταξύ κάσας μαρμάρου σε λευκά κουφώματα.
ΑRAFIX CRYSTAL 225MS
Ισχυρό συγκολλητικό και στεγανωτικό υλικό με βάση MS – POLΥMER. Διάφανο. Χρησιμοποιείται μεταξύ κάσας μαρμάρου σε έγχρωμα κουφώματα.
(Τα υλικά DURAPAN 40FC ή ARAFIX CRYSTAL 225MS αντικαθιστούν την συμβατική σιλικόνη η οποία μετά απο ελάχιστο χρόνο ξεκολάει απο τα μάρμαρα)


Σημείωση:
Οι προδιαγραφές και τα υλικά τοποθέτησης μπορεί να τροποποιηθούν ανάλογα με τις ανάγκες του έργου (πχ τοποθέτηση σε πέτρα,ξύλο,τούβλα χωρίς σοβά κλπ) πάντα σε συνεργασία με τον πελάτη ή τον μηχανικό.